Datum bekend Tiroler Demomeisterschaft 2017

|

Ook dit seizoen zullen skileraren uit de Tiroler skischolen het tegen elkaar opnemen tijdens de Tiroler Demomeisterschaft 2017. De datum en locatie van het evenement zijn door het Tiroler Skilehrerverband bekend gemaakt.

Op vrijdag 10 maart 2017 zullen de demonstratiewedstrijden plaatsvinden in Gältur. Skileraren uit heel Tirol zullen naar het op 1.584 meter hoogte gelegen wintersportdorp afreizen om daar te strijden om de titel. Meer informatie dan de datum en locatie zijn nog niet bekendgemaakt en zal vermoedelijk begin komend jaar naar buiten worden gebracht.

Editie 2016
Vorig jaar werd er getraind onder lastige omstandigheden, maar lag de piste er tijdens de wedstrijddag keurig bij. Ondanks een kleine foutje tijdens de tweede run wisten bij de dames de Snow Pirates er met de titel van door te gaan. Bij de heren waren het de skileraren van Ski Academy St. Christoph die met 3.5 punt verschil de winst pakte.

Doe jij dit jaar samen met je collega’s mee?


Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.