Anwärter

Met de 10-daagse Anwärter skileraar opleiding van Snowsports Nederland kun je in tien dagen gediplomeerd skileraar worden!

De Anwärter opleiding van Snowsports Nederland vind plaats in het Oostenrijkse Tirol. De opleidingen worden gegeven door opleiders die beschikken over het hoogste mogelijke Oostenrijkse opleidingsniveau, Staatliche. Met hun jarenlange ervaring weten ze jou alles bij te brengen over het werken als skileraar. Na de 10 dagen durende opleidingen mag je aan het werk als skileraar.

Baangarantie
Heb je de Anwärter skileraren opleidingen gevolgd bij Snowsports Nederland dan helpen zij jou met het vinden van een baan in de sneeuw. Je wordt in contact gebracht met een Oostenrijkse skischool waarna je bijna zeker gegarandeerd bent van een werkplek.

Opleidingsprogramma
Er komt heel wat bij kijken om het diploma tot skileraar te behalen. De opleidingsdagen beginnen om 9:00 uur waarna er tot ongeveer 15:00 uur op de piste wordt geskied. Tussen 16:00 en 19:00 vind het theorie gedeelte plaats. Na 9 dagen lang getraind en geoefend te hebben staat de laatste dag van de opleiding in het teken van het examen. Ook krijg je een korte introductie van het geven van snowboardles en sta je zelf kort op een snowboard. Hier wordt geen examen in gedaan en is puur voor de ‘fun’! Rust goed uit voor je aan de opleiding begint en vergroot daarmee je slagingskans.

Voor je begint
Op de examendag moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Voor de skiopleiding gelt dat je de rode pistes makkelijk (grof parallel) en gecontrolleerd moet kunnen skiën. De Anwärter opleiding wordt gegeven in het Duits. Hiervoor is een minimale beheersing van het Duits spreken en schrijven noodzakelijk.

De mogelijkheden
Met het Anwärter diploma kun je lesgeven in Nederland, België, Oostenrijk en vele anders Alpenlanden. Je zult les gaan geven aan beginnende tot licht gevorderde skiërs, kinderen en volwassenen.

Wil je verder leren dan kun je kiezen voor de Landes voorbereiding- of de Landes 1 opleiding.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Anwärter.

Schrijf een review voor Anwärter

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.