Foto: skinendaz.ch

Skileraren Nendaz bezorgen gasten een onvergetelijke VIP-dag

|

In het grootste wintersportgebied van Zwiserland, Les 4 Vallées, biedt de skischool Swiss Skischool Nendaz privélessen aan op het hoogste niveau. De speciale VIP-lessen bezorgen de gasten de ultieme leservaring en een unieke dag in de sneeuw. Naast wat gasten standaard van een privéles mogen verwachten is er meer.

“Het was precies zoals hij had gezegd: we hebben niet één keer dezelfde piste genomen, onze techniek verbeterd en genoten van wat de bergen te bieden hebben. We komen zeker terug, daar twijfelen we niet aan,” aldus een van de VIP-gasten van de skischool in Nendaz.

De gast bepaalt het programma
Het programma van de VIP-privéles wordt helemaal ingericht naar de wensen van de gast. De gast bepaalt zelf de locatie waar hij of zij wil worden opgehaald. Dat kan de receptie van het hotel of het restaurant hoog op de berg zijn. De ervaren lokale skileraren brengen hun gasten naar de mooiste plekken van het skigebied. ’s Middags worden voor de lunch de beste restaurants bezocht en tussendoor wordt er gestopt voor het mooiste uitzicht. Op verzoek kan er een video analyse plaatsvinden en de les geeft gasten de mogelijkheid om samen met hun leraren bij veel liften de rij te passeren.

Lunch
De skileraar zorgt er ’s middags voor dat er een tafel gereserveerd is in een van de beste restaurants. Van de gasten wordt verwacht dat ze de lunch van de skileraar voor hun rekening nemen.

Kosten
Uiteraard hangt aan deze speciale behandeling een speciaal prijskaartje. Één dag VIP-privéles kost voor één persoon omgerekend €410,-. Iedere daar bijkomende gast betaald nog eens €70,-. Daarvoor krijgen ze zes uur les.

Lijkt het jou wat om op deze manier je lessen te geven?

<span class="share-text">Delen:</span>Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

In dit artikel

Door Jasper

Jasper is initiatiefnemer van Sneeuwsportleraren.nl. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen met het geven van skiles. In de afgelopen 12 jaar werkte hij in Nederland op de borstelbaan in Bergschenhoek en in Oostenrijk bij The Red Eagles en Pro…