De eerste Drive-Thru skischool ter wereld

|

De skischool in Verbier, European Snowsports, heeft een nieuwe manier van lesgeven geïntroduceerd voor diegene die niet in een groep wil skiën en geen zin heeft in een dag privéles. Is dit het nieuwe lesgeven?

De skischool heeft een zogenaamde Coaching Zone op de piste geopend. Skiërs kunnen langskomen voor een paar tips van de leraren zonder te hoeven reserveren. Op deze informele manier krijgen wintersporters goede tips zonder dat ze deel hoeven te nemen aan een traditionele les.

“Het lidmaatschap biedt flexibiliteit en betaalbare toegang tot de ‘drive-thru’ skilessen op de pistes van Verbier. De geldigheid van het lidmaatschap varieert tussen een dag en een heel seizoen. Skiërs kunnen stoppen voor een paar snelle tips of langer in de zone blijven rond skiën voor meer advies van de leraren,” zegt de eigenaar van European Snowsport, Julian Griffiths.


European Snowsport begon zo’n twaalf jaar geleden in Verbier en is uitgebreid naar Zermatt, St. Moritz en Chamonix. Het team van European Snowsport is trots om zijn klantgerichtheid.

De Coaching Zone wordt opgebouwd bij Lac des Vaux blue op maandagen, dinsdagen, donderdagen en zondagen. Bij Lac des Vaux black op woensdag en vrijdagen en in het La Chaux park op zaterdagen. Vanwege de pistes waarop geskied wordt zijn de lessen het best geschikt voor lichtgevorderden en gevorderde skiërs.

Een lidmaatschap voor een dag kost omgerekend €46,50, voor een week €186,- en voor een heel seizoen €922,50.


In dit artikel

Door Jasper

Jasper is initiatiefnemer van Sneeuwsportleraren.nl. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen met het geven van skiles. In de afgelopen 12 jaar werkte hij in Nederland op de borstelbaan in Bergschenhoek en in Oostenrijk bij The Red Eagles en Pro…