Bier waar snowboard- en skileraren blij van worden

|

Na een lange dag hoog in de bergen ben je toe aan ontspanning. En zoals het het een echte sneeuwsportleraar betaamd zoek je die ontspanning in de aprés-ski. Een biertje mag dan niet ontbreken. Helaas is bier slecht voor het herstel van je lichaam. Drie Nederlandse studenten lijken daar de oplossing voor gevonden te hebben.

Spils Sportbier is bedacht door drie Nederlandse studenten van de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Het bier is speciaal ontwikkeld voor na het sporten. In de après-ski kun je genieten van een biertje dat extra vitamine, mineralen en voedingssupplementen bevat en het herstel van het lichaam bevorderen.

Studenten weten hoe bier hoort te smaken. Het biertje met 2% alcohol heeft de kenmerkende nasmaak zoals je die wilt hebben. Ideaal voor na een dag snowboard- of skiles geven.

Of we Spils volgende seizoen in de après-ski tegen gaan komen is nog de vraag, maar het idee is in ieder geval heel goed. Om alvast te proberen kun je via deze link een biertje, een sixpack of een hele doos bestellen.

<span class="share-text">Delen:</span>Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.