Winteropening Sölden

|

De skitest in het Oostenrijkse Sölden staat al jaren op de agenda van menig wintersporter. Tegenwoordig heet dit gave evenement De Winteropening en dat is niet zonder reden! Begin november wordt de Tiefenbachgletsjer omgetoverd tot een groot testcenter waar je de nieuwste materialen kunt testen.

 

Het is al jaren een populair evenement onder de leveranciers en winkeliers. Tegenwoordig zijn consumenten ook van harte welkom. Er staan meer dan 1000 paar ski’s en ruim 500 snowboards voor je klaar en ook krijg je de mogelijkheid om verschillende helmen, goggles en andere wintersportgear te testen. Kortom: deze enorme snoepwinkel is “the place to be” voor de echte wintersportfanaten en is de perfecte start van je winterseizoen!

De Winteropening staat volledig in het teken van het testen van verschillende ski’s en snowboardsboards. In het testcenter vind je de nieuwste modellen, die zijn voorzien van de laatste innovaties en technologieën. Laat je adviseren door de specialisten, probeer verschillende ski’s of snowboards uit en wie weet vind je hier wel dé perfecte ski voor jou! Met toegang tot de Tiefenbach- en de Rettenbachgletsjer kun je je helemaal uitleven op één van de grootste gletsjers van Tirol. Geniet van het prachtige uitzicht, de nieuwste materialen en de eerste meters van het winterseizoen!

Wanneer? Zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 november in Sölden.

Benieuwd naar het programma? Dat dachten we al…

 


Door Kryschja

Servus, ik ben Kryschja! Op 3-jarige leeftijd stond ik voor het allereerst op de ski's en al snel ontstond de droom om ooit skilerares te worden. In 2012 was het eindelijk zover: de eerste lessen werden gegeven en een nieuwe…

Leave a Comment