Snowlife

Snowlife

Wij zijn Snowlife begonnen in 2010 om ervoor te zorgen dat Nederlandse en Belgische leraren beter voorbereid en met meer plezier beginnen aan hun droombaan in de sneeuw! Er komen bijvoorbeeld veel dingen bij kijken, zoals; wat is bijvoorbeeld de juiste opleiding? Of hoe kies ik een geschikt skigebied en waar wil ik dan werken? Spreek ik voldoende Duits of hoe kan ik dat verbeteren? En dan hebben we het nog niet eens gehad over verzekeringen, wat neem je mee aan bagage en ga zo maar door! Maar ook voor skischolen is het lastig om de juiste mensen te selecteren.

Wij zagen dat veel skileraren onvoorbereid naar Oostenrijk gingen en niet iedereen kwam hierdoor op de juiste plek terecht. Op de opleiding krijg je les in de skitechnieken, maar er komt meer bij kijken als je een seizoen naar Oostenrijk gaat. Wat verwacht een skischool bijvoorbeeld van jou? Wij kennen alle skischooleigenaren persoonlijk zodat we precies weten waar je terecht gaat komen.

Skischolen kiezen nu bewust voor skileraren die een voorbereiding hebben gevolgd in Nederland zodat de verwachtingen van skischool en skileraar beter op elkaar zijn afgestemd en het seizoen een vliegende start kan hebben. En dat is tenslotte wat iedereen wil; een fantastisch seizoen ervaren vanaf minuut 1. Want geloof ons; dit wordt écht de tijd van je leven!