Snowboardleraren opleiding in Nieuw-Zeeland

EEN SEIZOEN IN NIEUW-ZEELAND

Droom je ervan om Snowboardleraar te worden en een heel seizoen in Nieuw-Zeeland door te brengen? Wil je de zomer overslaan in ruil voor een besneeuwd en bergachtig landschap? Dan is onze 10 weekse opleiding in Nieuw Zeeland perfect voor jou.

We zijn trots dat we een uniek programma kunnen aanbieden: Een opleiding van 10 weken tot snowboardleraar in Queenstown, Nieuw-Zeeland! Voor het eerst bieden we een opleiding tot Level 1 en 2 snowboardleraar training volgen met Snowminds. Je verblijft in Queenstown en doet je seizoen in The Remarkables, Nieuw-Zeeland. Een van de beste skigebieden van het zuidelijk halfrond. We hebben helaas maar plek voor 8 aankomende leraren, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!

 

10 WEKEN IN HET NIEUW-ZEELANDSE SNOWBOARD WALHALLA

Begin juni start je met het 10 weekse programma waarin je training ontvangt van Nieuw-Zeeland’s beste trainers. Na het behalen van het level 1 diploma ga je aan de slag in de skischool van The Remarkables. Je sluit het seizoen af met het behalen van het Level 2 diploma.

Het programma start op 7 juni na je aankomst in Queenstown, Nieuw-Zeeland, waar je samen met de rest van de groep je eerste trainingsdag hebt. De volgende 10 dagen word je getraind door een van de beste trainers van heel Nieuw-Zeeland ter voorbereiding op je opleiding tot NZSIA level 1.

Onze ervaren Nieuw-Zeelandse trainers gaan zowel met de volledige basis, als je eigen techniek aan de slag. Op die manier bereid je je perfect voor op het level 1 examen.  Na het behalen van het Level 1 diploma, maak je een kennis met de skischool en werk je samen met ervaren snowboardleraren om te beleven wat het betekent om als professionele snowboardleraar te werken en je eigen leerlingen les te geven. Dit traject eindigt rond 1 juli, waarna je voor het eerst zelfstandig als snowboardleraar aan de slag gaat.

Je gaat vervolgens 3 weken aan de slag bij de skischool. Eind juli heb je vervolgens de tijd om aan je eigen techniek te werken, onder begeleiding van ervaren leraren van de skischool. In de periode die daarop volgt zul je 12 volledige trainingsdagen hebben met de mogelijkheid om af en toe te werken. Daarnaast heb je in die periode de mogelijkheid om het gebied meer te verkennen en te genieten van de poedersneeuw van The Remarkables. Wanneer je al meer snowboard ervaring hebt en je gemotiveerd bent om jezelf verder te ontwikkelen, dan kun je ervoor kiezen om van 8 tot 15 augustus het Level 2 diploma te halen.  

Wanneer je in Nieuw-Zeeland het diploma hebt gehaald, heb je vervolgens de mogelijkheid om ook elders ter wereld als snowboardleraar aan de slag te gaan. Je kunt onder andere in Oostenrijk en Canada na het seizoen aan de slag.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Snowboardleraren opleiding in Nieuw-Zeeland.

Schrijf een review voor Snowboardleraren opleiding in Nieuw-Zeeland

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.