Snowboardleraar-A (Niv. 3)

Heb je de opleiding Snowboardbegeleider afgerond en wil je op een nog hoger niveau snowboardles geven. Kies dan voor de Snowboardleraar-A opleiding. Tijdens de opleiding wordt er heel veel gesnowboard. Het gaat daarbij niet alleen om zelf beter te leren rijden maar ook om het worden van een betere snowboardleraar.

De totale Snowboardleraar-A opleiding bestaat uit 1 cursusdag in Nederland op de borstelbaan, 1 cursusdag in Nederland op een rolbaan, 7 cursusdagen in Oostenrijk en 1 examendag lesgeven op een Nederlandse skibaan.

Voor je begint
Om deel te mogen nemen aan de Snowboardleraar-A opleiding moet je het Snowboardbegeleider diploma hebben behaald, of een gelijkwaardig certificaat. Op de examendag moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Vanaf de eerste cursusdag moet je een basislidmaatschap hebben van de NSkiV. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan alle cursusdagen maar dit wordt wel aangeraden om je optimaal voor te kunnen bereiden voor het examen. Voor de sneeuwweek moet je over een goede lichamelijke conditie beschikken.

De mogelijkheden
Heb je het Snowboardleraar-A diploma op zak dan kan je van beginnende tot gevorderd boarders lesgeven op de skibanen in Nederland.

Opleidingsdata

DatumLocatiePrijs 
01-12-2018 t/m 19-01-2019Diverse locaties€1249,- Meer info

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Snowboardleraar-A (Niv. 3).

Schrijf een review voor Snowboardleraar-A (Niv. 3)

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.