Off piste cursus Canada

GA EEN STAP VERDER DAN HET SKI- OF SNOWBOARDLERAREN DIPLOMA!

Gaat jouw hart sneller kloppen zodra het over poederskiën gaat? En zou jij graag een expert op het gebied van lawineveiligheid, offpiste skiën, tourskiën en tourplannen willen worden? Dan is het Snowminds Offpiste Program iets voor jou! Je doorloopt, wanneer je geselecteerd wordt, 20 dagen gerichte training in januari tot en met maart. Onze skigids heeft jaren ervaring in o.a. Heliskiing.

DE OPLEIDING

Om het meeste uit je seizoen te halen, zullen we tijdens het seizoen zorgen voor een baan in Sun Peaks Skischool, zodat je tijdens het seizoen onderdeel wordt van het skischool team. Wanneer je nog geen opleiding tot skileraar of snowboardleraar hebt gedaan, neem je voor het seizoen 3 weken deel aan onze ski of snowboardleraren opleiding in Canada in november en december. Je verhuist na de opleiding voor de rest van het seizoen in het skileraarhuis van de skischool, waarbij je ook je uniform en je skipas zult ontvangen.

De opleiding begint vervolgens in Januari, waar je +/- 2 dagen per week deel zult nemen aan lawine training en offpiste training waarbij je o.a. leert over sneeuwprofielen, eerste hulp, tourskiën, het gebruik van veiligheidsmaterialen, reddingsoperaties en meer. Onze opleidingsleider zal tijdens de opleiding je helpen en begeleiden.

Nadat je de opleiding hebt afgerond, reis je weer terug naar Sun Peaks.

 

* Precieze data communiceren met Snowminds!

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Off piste cursus Canada.

Schrijf een review voor Off piste cursus Canada

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.