Landes 1

Na het behalen van je Anwärter opleiding kun je verder met de Landes opleiding. De Landes opleiding is het tweede deel van het Oostenrijkse opleidingssysteem voor snowboard- en skileraren. Het Landes diploma geeft je de bevoegdheid om les te geven aan gevorderde en vergevorderde skiërs en snowboarders. De snelheid gaat tijdens deze opleiding flink omhoog en je leert niet alleen op de piste beter te skiën, maar ook daarnaast. Deze opleiding vindt in z’n geheel plaats in Oostenrijk.

Voor je begint
Om deel te mogen nemen aan de Landes 1 opleiding bij Snowsports Nederland moet je in het bezit zijn van het Anwärter diploma en minimaal drie weken voor een Oostenrijkse skischool gewerkt hebben. Tijdens deze opleiding ligt het niveau en de snelheid een stuk hoger, dus zorg dat je lichamelijk fit bent en getraind hebt.

De mogelijkheden
Met het Landes 1 diploma mag je verder het traject tot Landes snowboard- of skileraar vervolgen. Om het volledige Landes diploma te behalen kun je deelnemen aan de Anwärter snowboard of ski anders dan waar je de Landes opleiding voor volgt. Neem je deel aan de Landes opleiding tot skileraar dan dien je het Anwärter snowboardleraar te behalen en omgekeerd is dat hetzelfde. Daarnaast moet je deelnemen aan de Alpinkurs en het Landes 2 deel. Weet je alle onderdelen positief af te sluiten dan ontvang je het Landes diploma voor snowboard- of skileraar.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Landes 1.

Schrijf een review voor Landes 1

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.