In 3 weken ski-/snowboardleraar worden

DE KORTSTE WEG TOT SKI- EN/OF SNOWBOARDLERAAR

Wanneer je een korte en intensieve opleiding zoekt, die je in de basis voorbereid op de Oostenrijkse Anwärter opleiding, dan is deze opleiding wat voor jou. De opleiding van 3 weken begint namelijk met een uitgebreide voorbereiding op de opleiding zelf waarin je de essentiële technieken en onderdelen.

Met de opleiding van 3 weken in Kaprun, Oostenrijk bieden we je met onze basisopleiding de meest basale voorbereiding op een seizoen als ski en/of snowboardleraar in de sneeuw. Onze hooggekwalificeerde, Oostenrijkse opleiders leggen de focus tijdens de voorbereiding op de belangrijkste onderdelen van de opleiding en het beroep als skileraar. Op die manier begin je goed voorbereid aan je opleiding en heb je een rustige prettige en veilige introductie tot de opleiding.

DE OPLEIDING

Tijdens de opleiding  doorloop je een voorbereiding op de 16 dagen durende opleiding. Onze Oostenrijkse top trainers bereiden je daarin zorgvuldig voor op de verschillende technieken ski en/of snowboard.

Daarnaast vind er een uitgebreid avondprogramma plaats, met diverse teambuidlingsactiviteiten en theorie avonden. Dit helpt bij het creëren van de unieke Snowminds sfeer. Ski- en/of snowboardleraar worden draait immers om meer dan alleen maar sneeuw.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor In 3 weken ski-/snowboardleraar worden.

Schrijf een review voor In 3 weken ski-/snowboardleraar worden

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.