CSIA 1 + 2

Heb je er altijd al van gedroomd om als ski- of snowboardleraar in Canada te werken maar ben je geen goede skiër? Dan is de CSIA level 1 + 2 opleiding van Snowlife iets voor jou. In deze 11 weken durende opleiding doorloop je alle stappen om een goede ski- of nsowboardleraar te worden en leer je zelf op hoog niveau te skiën of snowboarden.

Tijdens de opleiding sta je wekelijks van maandag tot en met donderdag op je ski’s of snowboard. Je krijgt training van de beste Canadese ski- of snowboardleraren en werkt aan je eigen ski- of snowboardtechniek en hoe je deze techniek kunt overbrengen op jouw gasten. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke tijd in de Rocky Mountains!

De 11 weekse training is vergelijkbaar met de training van 3 en 5 weken maar dan véél uitgebreider met veel meer ski- of snowboard-uren. Na het afronden van de opleiding ontvang je het CSIA level 1 en level 2 diploma.

Voor je begint
Deelnemen aan de 11 weekse opleiding tot CSIA level 2 skileraar kan al vanaf 1 week ski- of snowboard-ervaring.

Om te kunnen werken in Canada moet je een Working Holiday visum hebben. Er worden jaarlijks slechts enkele visums vertrekt. Wil je een visum aanvragen dan moet je er vroeg bij zijn. De visums worden een jaar vooruit uitgegeven. Om in aanmerking te komen voor een visum moet je tussen de 18 en 31 jaar oud zijn.

De mogelijkheden
Met het CSIA level 2 diploma kun je naast dat je bevoegd bent om in Canada ski- of snowboard-les te mogen geven aan gevorderde skiërs of snowboarders bijna overal ter wereld aan de slag als ski- of snowboardleraar. De volgende stap in het opleidingstraject van Canada is de CSIA Ski Instructor level III & IV opleiding.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor CSIA 1 + 2.

Schrijf een review voor CSIA 1 + 2

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.