Anwärter II

Heb je de Anwärter I opleiding afgesloten? Dan kun je doorstromen naar deel twee van deze opleiding. De Anwärter II opleiding leidt je op tot Anwärter skileraar. Dit diploma geeft je de bevoegdheid om les te mogen geven in Nederland, België, Oostenrijk en vele andere Europese landen.

Tijdens de opleiding komen alle theorie en praktijk onderdelen van de Anwärter I opleiding terug maar ga je hier dieper op in. De techniek moet net iets verfijnen zijn en de theorie moet je net iets beter beheersen. Om jezelf goed te kunnen voorbereiden kun je naar de voorbereiding dagen gaan in Nederland. Tijdens deze dagen wordt je in het Nederlands voorbereid op de opleiding. De opleiding wordt in Oostenrijk gegeven door Oostenrijkse opleiders. De gehele opleiding wordt gegeven in de Duitse taal.

Voor je begint
Om deel te kunnen nemen aan de Anwärter II opleiding moet je in het bezit zijn van het Anwärter I diploma. Bezit je het Vlaamse Initiator of Nederlands Skileraar-A diploma dan mag je deelnemen na het volgen van het voorbereidingsweekend. De opleiding wordt gegeven in het Duits, een minimale beheersing van de Duitse taal is vereist.

De mogelijkheden
Sluit je de Anwärter II opleiding positief af dan ontvang je het Oostenrijkse Anwärter diploma. Hiermee kun je werken als ski- of snowboardleraar in Nederland, België, Oostenrijk en vele andere Europese landen. Wil je verder leren dan kun je door met de Landes opleiding.

Opleidingsdata

DatumLocatiePrijs 
27-10-2018 t/m 03-11-2018Kaprun, Oostenrijk€985,- Meer info

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Anwärter II.

Schrijf een review voor Anwärter II

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.