Anwärter Duaal

Snowlife organiseert een complete opleiding tot ski- en snowboardleraar. 16 dagen volg je een uitdagende training waarna je een erkend Oostenrijks diploma ontvangt, het Anwärter. Daarna mag je ski- én snowboardles geven en ben je dus breed inzetbaar.

De opleiding is onderverdeeld in een ski- en snowboard gedeelte. Er wordt veel aandacht besteed aan je eigen vaardigheden en hoe je jouw gasten het skiën en snowboarden bijbrengt. Overdag staat de opleiding in het teken van praktijkonderdelen en aan het einde van de middag start het theoriegedeelte.
Je leert de verschillende stappen te doorlopen om zo jou gasten een zo goed mogelijke techniek aan te leren. Het ski- en snowboard gedeelte worden beide met zowel praktijk- als theorie onderdelen afgesloten.

Baangarantie
Snowlife zorgt ervoor dat je gegarandeerd in een leuke skischool aan de slag kan. Je wordt voorgesteld bij een skischool in het gebied van jouw voorkeur en je ontvangt voor vertrek een werkgeversverklaring. Voor vertrek ben je dus al verzekerd van een baan in Oostenrijk.

Voor je begint
Wil je deelnemen aan de Anwärter opleiding voor ski- en snowboardleraar dan moet je minimaal gecontroleerd met korte bochten een rode piste kunnen skiën én boarden. Je moet beschikken over goede sociale vaardigheden, enthousiasme uitstralen en de entertainer in jezelf naar boven kunnen halen. De minimale leeftijd voor deelname is 17 jaar.

De mogelijkheden
Heb je het examen positief afgesloten dan ontvang je het Duaal Anwärter diploma. Hiermee kun je ski- en snowboardles geven aan beginnende en licht gevorderde wintersporters, aan zowel kinderen als volwassene. De Anwärter wordt in Nederland, België, Oostenrijk en enkele andere Europese landen erkend.

Wil je verder leren dan kun je starten met de Landes opleiding.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Anwärter Duaal.

Schrijf een review voor Anwärter Duaal

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.