Anwärter

Met de tien dagen durende opleiding tot Anwärter snowboardleraar mag je in Oostenrijk snowboardles geven. De opleiding bestaat uit praktijk en theorie onderdelen. Naast dat je je eigen techniek verbeterd ligt de nadruk vooral op hoe je de techniek je gasten kunt bijbrengen. De leerweg wordt theoretisch en in de praktijk doorgenomen en aan het eind van de opleiding getoetst.

Naast alle nieuwe kennis die je opdoet draait de opleiding grotendeels om het creëren van een leuke ervaring. Als snowboardleraar ben je er niet alleen om je gasten beter te leren sowboarden, ze willen ook gewoon een leuke vakantie hebben.

In de praktijk worden snowboardtechnieken, eigen techniek en een lesgeefopdracht behandeld. Na acht dagen training volgt het examen. Tijdens de theorielessen leer je over de juiste houding op het snowboard, het materiaal, hoe je eerste hulp kunt verlenen, wat de verschillen zijn tussen het lesgeven aan volwassenen en kinderen en nog veel meer. De lessen en het examen zijn in het Duits.

Voor je begint
Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding moet je makkelijke een rode piste kunnen snowboarden en wat pistetrucks beheersen. Je moet een minimale kennis hebben van de Duitse taal. Snowlife kan je hierin ondersteunen tijdens de Duitse bijles.

De mogelijkheden
Met het Anwärter snowboardleraar diploma mag je onder andere in Nederland en Oostenrijk snowboardles geven aan beginnende en lichtgevorderde snowboarders. Dit diploma geeft je toegang tot de Oostenrijkse Landes opleiding.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Anwärter.

Schrijf een review voor Anwärter

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.