Anwärter

De opleiding tot skileraar van Snowlife is een leuke en pittige training die gegeven wordt door zeer ervaren skileraren. De totale opleiding duurt 11 dagen waarna je een erkend Oostenrijk diploma ontvangt, het Anwärter.

De opleiding is verdeelt in een praktijk en theorie gedeelte. Naast dat er tijdens de opleiding veel aandacht besteed wordt aan je eigen vaardigheid leer je vooral hoe je jouw gasten het skiën bijbrengt. Je leert de verschillende stappen te doorlopen om zo jou gasten een zo goed mogelijke techniek aan te leren. Aan het eind van de opleiding worden zowel de theorie- als examenvakken geëxamineerd.

Baangarantie
Snowlife zorgt ervoor dat je gegarandeerd in een leuke skischool aan de slag kan. Je wordt voorgesteld bij een skischool in het gebied van jouw voorkeur en je ontvangt voor vertrek een werkgeversverklaring. Voor vertrek ben je dus al verzekerd van een baan in Oostenrijk.

Voor je begint
Wil je deelnemen aan de Anwärter opleiding voor skileraar dan moet je minimaal gecontroleerd met korte bochten een rode piste kunnen skiën. Je moet beschikken over goede sociale vaardigheden, enthousiasme uitstralen en de entertainer in jezelf naar boven kunnen halen. De minimale leeftijd voor deelname is 17 jaar.

De mogelijkheden
Heb je het examen positief afgesloten dan ontvang je het skileraar Anwärter diploma. Hiermee kun je skiles geven aan beginnende en licht gevorderde skiërs aan zowel kinderen als volwassene. De Anwärter wordt in Nederland, België, Oostenrijk en enkele andere Europese landen erkend.

Wil je verder leren dan kun je starten met de Landes opleiding.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Anwärter.

Schrijf een review voor Anwärter

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.