Anwärter

Snowboardleraar worden kan in 10 dagen bij Snowsports Nederland met de snowboard Anwärter opleiding. 

De Anwärter opleiding tot snowboardleraar vind plaats in het Oostenrijkse Tirol. Na het behalen van je diploma kan deze omgeving je nieuwe werkplek worden. De opleiding wordt gegeven door opleiders die  het hoogst mogelijke snowboardleraren opleiding Staatliche bezitten. Door hun jarenlange ervaring weten ze jou de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Volg deze opleiding en misschien sta je komende winter nog als snowboardleraar in de sneeuw.

Baanbemiddeling
Heb je de Anwärter opleiding gevolg bij Snowsports Nederland dan kunnen ze jou helpen bij het vinden van een baan. Snowsports Nederland brengt je in contact met een van de vele skischolen in Tirol.

Opleidingsprogramma
Tijdens de Anwärter opleiding zit je niet stil. De dag begint met het praktijk gedeelte. Van 9:00 uur tot 15:00 uur sta je op de piste. Van 16:00 uur tot 19:00 uur vinden de theorielessen plaats. Één dagdeel wordt er geskied om kennis te maken met deze tak van wintersport, het skiën wordt niet geëxamineerd. Na 9 opleiding dagen staat de laatste dag in het teken van het examen. Zorg dat je fit en uitgerust aan de opleiding begint om je slagingskansen te vergroten!

Voor je begint
Om deel te mogen nemen aan de opleiding moet je een helm en volledige snowboarduitrusting hebben. Skiuitrusting kan ter plekke worden gehuurd. De opleiding wordt volledig is het Duits gegeven. Een minimale kennis van de Duitse taal is vereist. Snowsports Nederland biedt extra Duitse cursussen aan als voorbereiding.

De mogelijkheden
Heb je de opleiding succesvol afgerond dan ontvang je het Anwärter snowboard diploma. Hierbij kun je werken als snowboardleraar in Nederland, België, Oostenrijk en vele andere Europese landen. Wil je verder leren dan kun je de snowboard Landes opleiding volgen.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor Anwärter.

Schrijf een review voor Anwärter

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.