8 Weekse skilerarenopleiding in Spanje

DE DROOM IN SPANJE

Je zult genieten van tapas, de zon en sangria in Spanje, maar het belangrijkste is dat je van december tot begin mei gaat skiën! Naast de geweldige eetcultuur, mag je de Spaanse tradities zoals flamenco, voetbal en prachtige stranden niet vergeten. Deze combinatie zal de perfecte omgeving creëren voor het maken van vrienden van over de hele wereld en een volledig winterseizoen die je nooit zult vergeten. Droom je van een volledig seizoen in Spanje? Het beroemde skigebied, de Sierra Nevada, staat bekend als het zonnigste skigebied in Europa en voor hun lange winters met sneeuwgarantie tijdens het seizoen. Met meer dan 1 miljoen verkochte liftkaarten ben je verzekerd van veel werkuren in deze mooie Spaanse cultuur. Voor het eerst biedt Snowminds jou de unieke mogelijkheid om de Spaanse cultuur te combineren met een onvergetelijk skiseizoen in de Spaanse bergen.

We hebben een fantastische opleiding voor skileraren ontworpen in samenwerking met “Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña”, een van ’s werelds meest erkende skileraren organisaties. We hebben dit gedaan om je de beste skitraining- en voorbereiding te garanderen, voordat jouw seizoen als skileraar begint in het zonnige Spanje.

SPECIAAL VOOR JOU ONTWORPEN SKILERARENOPLEIDING

Om je optimaal voor te bereiden, is ons theoretische deel via ons online platform vanaf September al beschikbaar. “Wat als mijn Spaanse vaardigheden niet goed genoeg zijn?” Maak je geen zorgen. Er is tijd om je Spaanse taalvaardigheden te verbeteren door een online taalcursus Spaans te volgen, die is gemaakt in samenwerking met “Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña”. Deze online taalcursus is speciaal voor onze toekomstige skileraren ontworpen.

In november ontmoet je jouw nieuwe collega’s op de gletsjer in Cervinia, Italië, waar onze 3 weekse skilerarenopleiding zal plaatsvinden. In de eerste week zal je worden getraind en voorbereid. Hierna start je de skilerarencursus om het Spaanse skileraar niveau 1 te behalen. De opleiding wordt in het Engels gegeven door onze Spaanse opleidingsleraren van Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Inviernoy Montaña. De professionele opleidingsleraren leren je skilessen te geven aan beginners, licht ervaren en gevorderde skiërs. Bij het behalen van deze opleiding ontvang je het hoogste certificaat dat te behalen is met onze opleidingen. Met dit certificaat is het dus vrij makkelijk om werk te vinden op andere plekken in de wereld als een ervaren skileraar.

Na de 3 weken in Cervinia reis je met al je nieuwe collega’s naar Madrid, waar het theoretisch examen zal plaatsvindt. Tijdens de 10 dagen in Madrid verblijf je in een hotel met halvpension, op slechts 30 minuten van het centrum van Madrid en op loopafstand van de school waar de theorielessen en examen plaatsvinden. Madrid heeft veel te bieden en je hebt ook tijd om te genieten van de culinaire ervaringen en de geest van Madrid te voelen. Hierna kom je aan in Sierra Nevada, waar je begint met een 3-4 weekse introductie stage bij de skischool. Aan het eind van december/begin januari begin je met het werken als skileraar en krijg je ook skilerarentraining op de skischool, zodat je constant op niveau blijft skiën.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 8 Weekse skilerarenopleiding in Spanje.

Schrijf een review voor 8 Weekse skilerarenopleiding in Spanje

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.