7 weekse 2 in 1 opleiding Duaal

Haal het uiterste uit jou gap year in de sneeuw. Bereid je voor met 3 weken all-mountain voorbereiding, haal je Anwärter diploma en sluit het seizoen af met het behalen van je ski Landes 1 diploma.

De opleiding van 7 weken bied de meest uitgebreide voorbereiding. Onder begeleiding van Oostenrijkse trainers bereid je je tot in detail voor op een seizoen in de sneeuw. Tijdens de 3 weekse All-mountain voorbereiding richt je je op de piste, off-piste, buckelpiste en in het park op je techniek op zowel snowboard als ski’s. Je legt daarin dus de basis voor het ski Landes 1 diploma. Na het afronden van de voorbereiding en de Anwärter opleiding, begin je direct met werken bij de skischool. Dat geeft je de mogelijkheid om tijdens het seizoen te trainen en te werken aan je techniek zodat je in maart goed voorbereid aan de opleiding begint.

Kies het gebied waar je wilt werken
Wanneer je met Snowminds een seizoen doet word het contract bij de skischool voor je geregeld. Nadat je je aanmeld word er een intake gedaan, waarin we samen kijken wel skigebied het beste bij jou past. Wanneer de keuze is gemaakt, zorgen wij ervoor voor het contract bij de skischool, waardoor je verzekerd bent van een baan in het skigebied dat jij hebt uitgekozen.

Uitgebreide voorbereiding
Tijdens de 3 weekse all-mountain voorbereiding werk je in Oostenrijk aan verschillende technieken waarbij er overdag aandacht word besteed aan piste, off piste, buckelpiste en park. Daarbij werk je aan zowel het snowboarden als het skiën. ’s Avonds doorloop je een programma waarbij theorie lessen en avondactiviteiten worden afgewisseld.

De mogelijkheden
Na het halen van de opleiding begin je direct met werken bij een skischool. De Anwärter opleiding word internationaal erkent. Na het afronden van je seizoen, is het met Snowminds mogelijk om in verschillende landen ter wereld aan de slag te gaan zoals Afrika, Australië, Japan en Canada.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 7 weekse 2 in 1 opleiding Duaal.

Schrijf een review voor 7 weekse 2 in 1 opleiding Duaal

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.