5 weekse ski-/snowboardleraren opleidingen

Ga tot het uiterste met de 5 weekse All-mountain opleiding van Snowminds. Je traint op de piste, buckelpiste, off-piste en in het park onder begeleiding van onze ervaren trainers. Tegelijkertijd werk je naar het moment waar het allemaal om draait: het Oostenrijkse Anwärter leraren examen. 

De 5-weekse opleiding in Kaprun is de perfecte opleiding voor iedereen die zich zoveel mogelijk willen ontwikkelen, op zowel skitechnisch als persoonlijk gebied. De opleiding is afgestemd op licht- tot ver-gevorderde skiers, waarin je met 5 dagen training per week wordt klaargestoomd op het daarop volgende seizoen. Door de uitgebreide voorbereiding bied deze opleiding tevens de best mogelijke kans om de Anwärteropleiding, welke onderdeel is van de 5 weekse opleiding, succesvol af te ronden. Deze opleiding tot skileraar in 5 weken begint op 7 november.

Wil jij echter snowboard- én skileraar worden? Dan is er ook nog de optie om de 5 weekse opleiding tot zowel snowboard- als skileraar te volgen. 6 november kun jij al van start!

Hoe ziet de opleiding eruit?

In 5 intensieve weken ontwikkel je je ski niveau meer dan je je kunt voorstellen. Je leert over alle verschillende aspecten van het skiën (en snowboarden). Zo leer je over de techniek, ski (en snowboard) materiaal en “Mountain safety”. Daarbij staan leerzaamheid en plezier centraal. Sneeuwsportleraar worden draait immers om meer dan alleen skien. Tijdens verschillende team activiteiten wordt een unieke sfeer gecreerd die je alleen bij Snowminds zult vinden. Een seizoen doe je namelijk samen en dat begint al bij de opleiding!

Je traint 5 dagen per week intensief. Je trainer leert je op de piste, buckel-piste, off-piste en in het park je techniek te verbeteren. Door constante feedback en aanwijzingen, verbeter je razend snel. Dit alles in aanloop van het Oostenrijkse Anwärter diploma, waarvan je de examens aan het einde van de 5 weekse opleiding zult doorlopen.

Je traint tijdens onze 5 weekse opleiding met de allerbeste Oostenrijkse opleiders. Onze trainers zijn tot de hoogste internationale standaard opgeleid en behoren tot de beste leraren in Oostenrijk. Op die manier, zorgen we ervoor dat je vanaf de allereerste dag met stappen vooruit komt en je de best mogelijke voorbereiding op de examens krijgt.

Voordat je na het voltooien van de opleiding naar je bestemming reist, word er eerst nog een grote “Abschlussparty” georganiseerd waar je samen met je nieuw gemaakte vrienden het behalen van je leraren diploma viert.

De opleiding start begin november en eindigt mid december.

 

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 5 weekse ski-/snowboardleraren opleidingen.

Schrijf een review voor 5 weekse ski-/snowboardleraren opleidingen

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.