5 weekse opleiding Duaal

Word zowel Snowboard als skileraar met onze duaal opleiding. Bereid je perfect voor met onze 5 weekse opleiding waarin je op zowel snowboard als ski’s onder begeleiding van ervaren Oostenrijkse trainers het uiterste uit jezelf haalt. 

Met de 5 weekse duaal opleiding haal je het uiterste uit jezelf op zowel snowboard als op ski’s. Tijdens de 3 weekse All-mountain voorbereiding werk je onder begeleiding van ervaren trainers intensief aan je techniek. Je traint daarbij op de piste, off-piste, op de buckelpiste en in het park. Je legt daarmee de basis voor een zeer leerzaam seizoen. Nadat je de voorbereiding hebt doorlopen en de duaal Anwärter opleiding hebt afgerond, begin je direct met werken bij de skischool die je hebt uitgekozen.

Kies het gebied waar je wilt werken
Wanneer je met Snowminds een seizoen doet word het contract bij de skischool voor je geregeld. Nadat je je aanmeld word er een intake gedaan, waarin we samen kijken wel skigebied het beste bij jou past. Wanneer de keuze is gemaakt, zorgen wij ervoor voor het contract bij de skischool, waardoor je verzekerd bent van een baan in het skigebied dat jij hebt uitgekozen.

Uitgebreide voorbereiding
Tijdens de 3 weekse all-mountain voorbereiding werk je in Oostenrijk aan verschillende technieken waarbij er overdag aandacht word besteed aan piste, off piste, buckelpiste en park. ’s Avonds doorloop je een programma waarbij theorie lessen en avondactiviteiten worden afgewisseld.

De mogelijkheden
Na het halen van de opleiding begin je direct met werken bij een skischool. De Anwärter opleiding word internationaal erkent. Na het afronden van je seizoen, is het met Snowminds mogelijk om in verschillende landen ter wereld aan de slag te gaan zoals Afrika, Australië, Japan en Canada.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 5 weekse opleiding Duaal.

Schrijf een review voor 5 weekse opleiding Duaal

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.