5 weekse basis opleiding

Volgens Snowminds moet iedereen die skileraar wilt worden dat kunnen doen. Daarom bieden we de basis opleiding aan voor toekomstige leraren zonder ski ervaring. Hierin doorloop je stap voor stap de hele skitechniek vanaf de basis. 

Tijdens de basisopleiding doorloop je de hele techniek compleet vanaf de basis. Je bouwt de techniek stap voor stap op. Van een pizza punt tot het maken van bochten, van lange tot korte bochten. Daarbij word voor elke techniek ruim de tijd genomen en word je stukje bij beetje voorbereid op de Anwärter opleiding. Je doet dat onder begeleiding van een ervaren en geduldige trainer. In drie weken tijd werk je naar de Anwärter opleiding toe waardoor je goed voorbereid aan de opleiding begint.

Kies het gebied waar je wilt werken
Wanneer je met Snowminds een seizoen doet word het contract bij de skischool voor je geregeld. Nadat je je aanmeld word er een intake gedaan, waarin we samen kijken welk skigebied het beste bij jou past. Wanneer de keuze is gemaakt,= zorgen wij ervoor voor het contract bij de skischool,  waardoor je verzekerd bent van een baan in het skigebied dat jij hebt uitgekozen.

Uitgebreide voorbereiding
Alle voorbereiding vind plaats in Oostenrijk op dezelfde pistes als waar je ook de opleiding zult doen. Op die manier kun je overdag alvast goed wennen aan de opleidingspistes.  ’s Avonds doorloop je een programma waarbij theorie lessen en avondactiviteiten worden afgewisseld.

De mogelijkheden
Na het halen van de opleiding begin je direct met werken bij een skischool. De Anwärter opleiding word internationaal erkent. Na het afronden van je seizoen, is het met Snowminds mogelijk om in verschillende landen ter wereld aan de slag te gaan zoals Afrika, Australië, Japan en Canada.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 5 weekse basis opleiding.

Schrijf een review voor 5 weekse basis opleiding

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.