3 Weekse skilerarenopleiding in Canada

DE DROOM IN CANADA

Canada, het spreekt tot de verbeelding. Een van ’s werelds meest populaire ski bestemmingen. En dat is niet voor niets. Gigantische sneeuwval, moderne voorzieningen, vriendelijke mensen en fantastisische landschappen. En tijdens een seizoen als skileraar in Canada krijg je alle tijd om daar met volle teugen van te genieten.

Wanneer je met een skileraar over Canada begint te praten, verschijnt er onmiskenbaar een twinkeling in de ogen. De combinatie van enorme sneeuwval, de uitgestrekte Canadese wildernis en de enorme bergketens spreken niet voor niets tot de verbeelding. Het land staat bekend om zijn “champagne powder”. Doordat de bergen zo dicht bij de zee liggen, is de sneeuw er lichter dan elders ter wereld. Dat word aangevuld met de unieke Canadese cultuur, de beren, het heliskiën, pannenkoeken met ahornstroop, sneewscooter tours en prachtige national parks.

 

DE OPLEIDING

Door onze unieke samenwerking met de Canadese skilerarenverband en de beste skischolen in Canada, is het nu mogelijk om te worden opgeleid tot ski- en/of snowboardleraar in Canada om vervolgens een heel seizoen in de Canadese poedersneeuw te doen! Gedurende 3 weken van intensieve training met de focus op ontwikkeling en het opdoen van ervaring, ski je zowel op als buiten de de piste. Onze ervaren coaches zullen je begeleiden in het verbeteren van je techniek en zullen er dan ook voor zorgen dat je helemaal klaar bent voor het examen. Je wordt opgeleid tot Level 1 CASI skileraar gevolgd door een unieke baangarantie bij een van onze partner skischolen. Snowminds kan ook met trots zeggen dat het sinds 2014 een 100% slagingspercentage heeft op het Level 1 examen in Canada.

Met het Level 1 diploma op zak, kun je meteen aan het werk als skileraar in een van de Canadese resorts. Na de opleiding zullen alle leraren vertrekken vanuit Sun Peaks of Big White naar hun eindbestemming in Canada. Het maakt niet uit in welk ski-resort jij jouw seizoen gaat lesgeven, Snowminds belooft je een supergezellige community en een skischool die klaar staat om je met open armen ontvangen.

* Deze opleiding gaat eind november van start. Precieze data communiceren met Snowminds!

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 3 Weekse skilerarenopleiding in Canada.

Schrijf een review voor 3 Weekse skilerarenopleiding in Canada

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.