3 weekse opleiding

Tijdens de 3 weekse opleiding verbeter je intensief je techniek. Je bereid je in anderhalve week voor op de Anwärter opleiding onder begeleiding van een ervaren Oostenrijkse trainer. Zo begin je goed voorbereid aan je seizoen.

De focus ligt bij de opleiding van 3 weken helemaal op de verschillende technieken op de piste. Je loopt daarbij de techniek stap voor stap door en legt een basis voor een leerzaam seizoen. Er is daarbij ruimte om aan individuele verbeterpunten te werken en met behulp van videoanalyse werk je gericht aan je techniek, zodat je goed voorbereid aan de Anwärter opleiding begint.

Kies het gebied waar je wilt werken
Wanneer je met Snowminds een seizoen doet word het contract bij de skischool voor je geregeld. Nadat je je aanmeld word er een intake gedaan, waarin we samen kijken wel skigebied het beste bij jou past. Wanneer de keuze is gemaakt, zorgen wij ervoor voor het contract bij de skischool, waardoor je verzekerd bent van een baan in het skigebied dat jij hebt uitgekozen.

Uitgebreide voorbereiding
Tijdens de 1,5 weekse pistevoorbereiding werk je onder begeleiding van ervaren trainers intensief aan je eigen techniek op de piste. ’s Avonds doorloop je een programma waarbij theorie lessen en avondactiviteiten worden afgewisseld.

De mogelijkheden
Na het halen van de opleiding begin je direct met werken bij een skischool. De Anwärter opleiding word internationaal erkent. Na het afronden van je seizoen, is het met Snowminds mogelijk om in verschillende landen ter wereld aan de slag te gaan zoals Afrika, Australië, Japan en Canada.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 3 weekse opleiding.

Schrijf een review voor 3 weekse opleiding

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.