2 weekse opleiding

Start je seizoen met een korte intensieve opleiding. In twee weken wordt je opgeleid voor een droombaan als skileraar. Je leert stap voor stap de basis en leert deze basis over te brengen aan andere.

Twee weken lang verblijf je in het Oostenrijkse Kaprun waar je een goede voorbereiding krijgt op een seizoen als skileraar in de sneeuw. Opleiders met het hoogst haalbare opleidingsniveau bereiden je tijdens een drie daagse voorbereiden voor op wat komen gaat. Zo kun je op een rustig, prettige en veilige manier wennen aan het opleidingsstelsel in een vreemde taal.

Kies het gebied waar je wilt werken
Wanneer je met Snowminds een seizoen doet word het contract bij de skischool voor je geregeld. Nadat je je aanmeld word er een intake gedaan, waarin we samen kijken wel skigebied het beste bij jou past. Wanneer de keuze is gemaakt, zorgen wij ervoor voor het contract bij de skischool, waardoor je verzekerd bent van een baan in het skigebied dat jij hebt uitgekozen.

De mogelijkheden
Na het halen van de opleiding begin je direct met werken bij een skischool. De Anwärter opleiding word internationaal erkent. Na het afronden van je seizoen, is het met Snowminds mogelijk om in verschillende landen ter wereld aan de slag te gaan zoals Afrika, Australië, Japan en Canada.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 2 weekse opleiding.

Schrijf een review voor 2 weekse opleiding

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.