2 Weekse basis opleiding ski-/snowboardleraar

DE BASISOPLEIDING VAN SNOWMINDS

Wanneer je jouw seizoen wilt starten met een korte intensieve opleiding, dan is dit pakket wat voor jou. Je wordt tijdens de 2 weekse opleiding klaargestoomd voor de droombaan als skileraar, waarbij je vanuit de basis, stap voor stap leert hoe je anderen het skiën bijbrengt.

De opleiding van 2 weken in Kaprun of Bad Gastein in Oostenrijk biedt de meest basale voorbereiding op een seizoen als skileraar in de sneeuw. Onze hooggekwalificeerde, Oostenrijkse opleiders leggen de focus tijdens de voorbereiding op de belangrijkste onderdelen van het beroep als skileraar. Op die manier begin je goed voorbereid aan je opleiding en heb je een rustige, prettige en veilige introductie tot de opleiding.

DE OPLEIDING

De 2 weekse basisopleiding richt zicht enkel en alleen op de basis van het skiën en de vereiste technieken voor de Anwärter opleiding. Je bereidt je intensief voor, waarna je direct aan de Anwärteropleiding begint. Zelfs wanneer je al je hele leven hebt geskied, kan het een beste taak zijn om je voor te bereiden op de skileraren opleiding.

Deze opleiding vindt in zowel november als januari plaats en wordt afgesloten met het behalen van de Oostenrijkse Anwärter(en groot afsluitsfeest!).  Na de opleiding ga je direct door naar de skischool, waar je de rest van het seizoen aan de slag kunt gaan. Deze opleiding wordt aangeboden op:

 • De opleiding begint eind november 2019 en eindigt mid december 2019 in Kaprun
 • De opleiding begint mid januari 2020 en eindigt begin februari in Bad Gastein*

Direct na de opleiding heb je doorgaans even de tijd om te wennen, voordat je aan de slag gaat in de prachtige Oostenrijkse alpen.

* Let op! Wanneer je de opleiding in januari doet, zul je ook direct door gaan naar de skischool. Je hebt vervolgens gegarandeerd werk in de hoogseizoen periode februari die daar op volgt.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 2 Weekse basis opleiding ski-/snowboardleraar.

Schrijf een review voor 2 Weekse basis opleiding ski-/snowboardleraar

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.