11 Weekse ski opleiding in Canada

DE DROOM IN CANADA

Voor beginners, men hoeft absoluut geen expert te zijn om skileraar te worden. Het draait allemaal om motivatie en toewijding. Daarom hebben wij in Sun Peaks Resort, Canada een 11-weekse skileraar opleiding ontwikkeld, die je klaarstoomt voor een perfect winterseizoen. Met gepersonaliseerde en professionele training van onze all-star trainers, kun je snel je droom bereiken om een hoogopgeleide skileraar te worden (Level 1 en Level 2) met een baangarantie voor het volgende seizoen.

DE OPLEIDING

Door een nauwe samenwerking met de Canadian Ski Association en Sun Peaks Resort in Canada biedt Snowminds je nu de mogelijkheid om snel een opgeleide skileraar te worden met zowel het Level 1- als Level 2 diploma. We hebben deze opleiding speciaal ontworpen voor diegenen die zichzelf willen uitdagen en snel hun ski-vaardigheden willen ontwikkelen. om zo de maximale flexibiliteit te hebben om het volgende seizoen in Canada of ergens anders in de wereld als skileraar te werken.

Tijdens onze uitgebreide 11-weekse opleiding krijg je elke week 5 dagen gepersonaliseerde training die gericht is op het verbeteren van jouw techniek en ontwikkeling zowel op als buiten de piste. De eerste drie weken van de opleiding beginnen met een pre-training om je basis ski vaardigheden te verbeteren. Deze voorbereidingsweken zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat iedereen goed is voorbereid en klaar is om het Level 1 examen te halen.

Na het behalen van je Level 1 diploma, zul je vervolgens 5 extra weken van geavanceerdere skitraining ondergaan, waarbij je kunt verwachten dat je je ski- en lesgeefvaardigheden enorm zult ontwikkelen. Gedurende deze periode bieden we je ook een 2-daagse CADS Level 1-cursus aan in aanpasbare ski- en snowboardtraining, op deze manier kun je leren hoe je gasten met een handicap lesgeeft. Om de zaken op een hoog niveau af te ronden, eindigt de opleiding met het Level 2 examen en word je een goed opgeleide skileraar in Canada met een baangarantie voor het volgende seizoen. Als je liever kort daarna begint met werken, kunnen we je ook een baan in Australië, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika aanbieden. Hoe dan ook, je hebt keuze genoeg!

De opleiding gaat eind januari 2020 van start en zal duren tot begin april 2020.

Opleidingsdata

Voor deze opleiding zijn er momenteel geen data beschikbaar.

Reviews

Er zijn nog geen Reviews voor 11 Weekse ski opleiding in Canada.

Schrijf een review voor 11 Weekse ski opleiding in Canada

 • Informatieverstrekking

  Geef een beoordeling.
 • Accommodatie

  Geef een beoordeling.
 • Skigebied

  Geef een beoordeling.
 • Sfeer

  Geef een beoordeling.
 • Opleidingsniveau

  Geef een beoordeling.
 • Trainers/opleiders

  Geef een beoordeling.
 • Prijs/kwaliteit verhouding

  Geef een beoordeling.