Skileraren krijgen auto van de zaak

|

Veel sneeuwsportleraren krijgen naast hun loon de skipas van de skischool als secundaire arbeidsvoorwaarden. Om van je appartement naar de skischool te komen zou een auto van de zaak natuurlijk ook wel lekker zijn. Voor de sneeuwsportleraren in Amerika is die droom werkelijkheid geworden.

Amerikaanse snowboard- en skileraren hebben een deal met Volkswagen die ze helpt om op ‘kantoor’ te komen in de besneeuwde bergen. De autofabrikant heeft een groot assortiment aan voertuigen die gemaakt zijn om de bergen in de trekken voor een dag skiën. De gloednieuwe 4Motion® all-wheel-drive Golf Alltrack is een van die auto’s. De auto is volledig uitgerust om op besneeuwde plekken te komen waar sneeuwsportleraren hun werk doen.

Een mooie kans
Volkswagen noemt de samenwerking met de sneeuwsportleraren een mooie kans om de actieve levensstijl van haar klanten te ondersteunen.
De Amerikaanse sneeuwsportleraren mogen zelf uitvinden hoe goed de Golf Alltrack kan worden gebruikt in de bergen. Volkswagen heeft negen Golf Alltrack’s beschikbaar gesteld aan de snowboard- en skileraren in verschillende skigebieden verspreid over het land. De voertuigen zullen het materiaal en de sneeuwsportleraren het hele winterseizoen lang vervoeren.

Sneller bij de gast
De sneeuwsportlerarenorganisatie van Amerika (PSIA-AASI) is erg enthousiast over de ondersteuning. “Het is een voorrecht en een groot genoegen om deze langdurige samenwerkingen met Volkswagen te beginnen. Het ondersteunt de outdoor levensstijl van onze leraren,” zegt de voorzitter van de organisatie, Nicholas Herrin.

Herrin voegt daar aan toe dat de samenwerking er aan bijdraagt dat de sneeuwsportleraren sneller en makkelijker op hun bestemmingen bij hun gasten kunnen komen.

Lijkt het jou wat om in de winter een auto van de skischool te krijgen?


Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.