Shaun White verrast kinderen tijdens snowboardles

|

Professioneel snowboarder Shaun White heeft twee Olymische gouden medailles op zijn naam staan. Hij is recordhouder van het aantal gewonnen gouden medailles op de X-Games en won 10 ESPY awards. Veel jonge snowboarders kijken tegen hem op en zien hem als hun grote voorbeeld. Kinderen die deelnamen aan een snowboardles in het Amerikaanse skigebied Mammoth Mountain waren stom verbaast toen hun idool ineens voor hun stond.

Wat een doodnormale les had moeten worden voor twee jongens in Mammoth Mountain veranderde in een snowboardles die ze hun leven lang niet meer zullen vergeten. De kinderen hadden te horen gekregen dat er een cameraploeg mee zou gaan die dag om een documentaire te maken over snowboardlessen. Wat ze niet wisten is dat hun snowboardlerares die dag vervangen zou worden door niemand minder dan Shaun White.


Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.

Leave a Comment