De ‘bewapende’ was slechts een onschuldige skileraar

|

Een angstig echtpaar heeft afgelopen dinsdag alarm geslagen omdat ze het vermoeden hadden dat er zich een bewapende man in de trein bevond. De politie rukte grootschalig uit op het treinstation van Ziegelbrücke in Zwitserland. De vermoedelijk bewapende man bleek een nietsvermoedende Engelse skileraar te zijn.

Het oudere echtpaar, dat afgelopen dinsdag een grootschalige politieactie te weeg bracht, hoeft niet op te draaien voor de gemaakte kosten. Beiden hebben met de beste bedoelingen gemeld dat er zich in de trein van Zürich naar Wenen een bewapende man bevond. De trein stopte daarom noodgedwongen op het station van Ziegelbrücke.

Tientalle politieagenten, waaronder een zwaarbewapende speciale eenheid, kwamen met zwaailichten op de melding af. Zowel de skileraar als het echtpaar zijn verhoord.

Het oude echtpaar is volgens de politie overweldigd door de moderne tijd. De 76-jarige man en de 72-jarige vrouw waren onder de indruk van de Engelssprekende man. Doordat beide elkaars gedachten hebben versterkt kwamen ze uiteindelijk tot de overtuiging dat de skileraar een wapen bij zich zou dragen.

<span class="share-text">Delen:</span>Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.