RĒVO Ski- en Zonnebrillen

|

Je staat op de piste, het sneeuwt en het waait vreselijk hard en al stilletjes scheldend stop jij je zonnebril maar weer terug in je zak. Die heb je nu ook niet meer nodig, denk je licht teleurgesteld. Maar dan bedenk je je dat het eigenlijk allemaal zo erg nog niet is, want jij hebt tegenwoordig een RĒVO Goggle!

Sinds dit jaar werkt Sneeuwsportleraren samen met RĒVO, één van de topmerken onder de goggles / skibrillen en zonnebrillen. Blue Light Protection, Glare en UV resistant, Photogromic en Digital Polarised filter zijn de meest belangrijke eigenschappen van deze brillen. Met andere woorden: ze bieden bescherming tegen de blauwe schermen van bijvoorbeeld telefoons of Ipads, ze beschermen tegen de sterke schittering van zonlicht op water of sneeuw, ze beschermen tegen de zon én zorgen ervoor dat schermen van je digitale apparatuur nog altijd goed leesbaar blijven!

RĒVO-brillen zijn voor mannen én vrouwen in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, en ook met verschillende kleuren lenzen. Zo heb je voor elk weertype je perfecte goggle of zonnebril! Wij bloggers van Sneeuwsportleraren.nl zijn er in ieder geval ontzettend blij mee!

Wil jij deze winter ook flitsend de piste af terwijl je geniet van deze High Performance Zonne- en Skibrillen? Stuur dan een e-mailtje naar info@sneeuwsportleraren.nl voor meer informatie!

 


Door Kryschja

Servus, ik ben Kryschja! Op 3-jarige leeftijd stond ik voor het allereerst op de ski's en al snel ontstond de droom om ooit skilerares te worden. In 2012 was het eindelijk zover: de eerste lessen werden gegeven en een nieuwe…

Leave a Comment