KOU Sportswear!

|

Wintersport Musthaves

Een nieuwe múst als toevoeging op je wintersport outfit!

Kou Sportswear is een nieuw wintersport musthaves label met trendy wintersportkleding van nú, gespecialiseerd in bovenkleding en accessoires voor dames. Kou Sportswear, met haar strakke contouren, herkenbare designs en een eigentijdse stijl heeft bovendien een eerlijke prijs. De drempel ligt dus laag en de essentie is dan ook dat je je wintersport outfit een extra boost geeft met de items van Kou Sportswear. De collectie is verkrijgbaar in de webshop en bij geselecteerde winkels.

‘Eigentijds’

Met de directe vertaling van de trends uit het straatbeeld naar de wintersportfashion komt Kou Sportswear met herkenbare, vrouwelijke en sportieve designs tot een eigentijds uiterlijk. Het gebruik van Italiaanse stoffen met bewezen goede kwaliteiten en eigenschappen die nodig zijn voor een comfortabele en functionele sportoutfit maken de collectie af. Kou Sportswear zorgt ervoor dat je ook op de hoogste sneeuwtoppen lekker warm blijft.

‘Gezellig’

Kou Sportswear linkt aan de gehele ‘wintersport’. Wintersport bestaat al lang niet meer uit alleen skiën of snowboarden. Twee-derde van de wintersporters gaat de piste op, maar iedereen geniet van alles wat er te doen is. Dus ook buiten de pistes. Een gezellig samenzijn met vrienden en familie is daarin erg belangrijk. Dat varieert van après skiën, eten, wellness, rodelen en andere wintersportactiviteiten. De toegankelijke collectie van Kou Sportswear is bij iedere activiteit te dragen.

‘Stoutmoedig’

Wij ‘durven anders te zijn’ dan het bestaande wintersport aanbod. Kou Sportswear kiest dan ook specifiek voor de focus op bovenkleding en accessoires. Lef tonen, jezelf zijn en bouwen aan je droom. Wintersportkleding uit zijn verband halen, mensen tot nadenken zetten, maar het zicht op de besneeuwde bergtoppen niet verliezen.

 

Voor meer informatie over Kou Sportswear mail naar info@kou-sportswear.com of info@sneeuwsportleraren.nl 

www.kou-sportswear.com  

 

PS. Blogster Kryschja heeft KOU Sportswear al getest en is er zielsgelukkig mee!


Door Kryschja

Servus, ik ben Kryschja! Op 3-jarige leeftijd stond ik voor het allereerst op de ski's en al snel ontstond de droom om ooit skilerares te worden. In 2012 was het eindelijk zover: de eerste lessen werden gegeven en een nieuwe…

Leave a Comment