Blogger worden?

Redacteur worden?

Het maakt niet uit of je al jaren ski- en/of snowboardles geeft of dat je op het punt staat voor de eerste keer les te gaan geven. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Het hele jaar rond zijn we opzoek naar enthousiaste skileraren en snowboardleraren die hun ervaringen en bevindingen willen delen met hun collega’s van over de hele wereld. Materiaal, techniek, oefeningen, nieuws, ervaringen, alles wat betrekking heeft tot het skileraren leven willen we graag publiceren in ons magazine.

Opleidingen
Sta je op het punt te beginnen aan een skileraren opleiding in binnen- of buitenland en lijkt het je een leuk om vrienden, familie en collega skileraren op de hoogte te houden van jouw avontuur? Wij plaatsen graag jouw verhaal op skileraren informatie!

Zomer
Heb jij in de zomermaanden een baan gevonden die perfect aansluit op het winterseizoen dan willen ook die verhalen graag horen.

Meldt je aan!
Wil jij redacteur worden op Skileraren Informatie meldt je dan nu aan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier zodat we contact met je op kunnen nemen.