Staatlich opgeleide skileraar laat in China zien hoe het moet

|

We dromen er allemaal van om als sneeuwsportleraar op het hoogste niveau mee te kunnen doen. Veel trainen en uren lang op de ski’s staan moet daaraan bijdragen. De Oostenrijker Benny Walch is Staatlich opgeleide skileraar, Skiführer en trainer. Hij reisde af naar China om de skileraren daar te helpen bij hun ontwikkeling. De beelden die hij daar maakte zijn adembenemend mooi en een inspiratie voor ons allen.

Benny Walch geeft acht jaar skiles in het Oostenrijkse St. Anton. Nadat hij les heeft gegeven bij Ski Austria Academy werkt hij nu voor Ski School Arlberg.

Walch reisde af naar China om daar de skileraren van HH Snowsports de Oostenrijkse techniek en leerweg bij te brengen. De eigenaar van HH Snowsports, Maolin Gu, wil dat wat de Oostenrijkers hun gasten bijbrengen naar China overhalen.

In de video die Walch heeft gemaakt skiet hij samen met zijn Chinese collega’s een paar schitterende korte bochten en diepe buckels.

<span class="share-text">Delen:</span>Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

In dit artikel

Door Jasper

Jasper is initiatiefnemer van Sneeuwsportleraren.nl. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen met het geven van skiles. In de afgelopen 12 jaar werkte hij in Nederland op de borstelbaan in Bergschenhoek en in Oostenrijk bij The Red Eagles en Pro…