De opleiding tot snowboard- of skileraar is gewonnen door…

|

Begin januari lanceerde we samen met Snowsports Academy een mooie winactie. Tot gisteren kon iedere wintersportfanaat zich aanmelden om zo kans te maken op een volledig verzorgde opleiding tot snowboard- of skileraar. Uit de honderden aanmeldingen die we ontvingen hebben we één winnaar gekozen.

Acht dagen lang bezig zijn met je favoriete sport om jezelf uiteindelijk Nationaal Snowsports Instructor te mogen noemen. De eerste stap naar het Oostenrijkse Anwärter diploma heb je daarmee gezet. Je bent dan nog maar een paar dagen opleiding verwijderd van een heel seizoen lang werken tussen de besneeuwde bergen, nieuwe vrienden maken en de tijd van je leven hebben.

De opleiding tot Nationaal Snowsports Instructor, bestaande uit NSI 1 en NSI 2 van 23 april 2017 tot 28 april 2017 en op 14 en 21 mei in SnowWorld Zoetermeer, is gewonnen door Anouk van Houdt!

Anouk (20) staat al vanaf haar derde op de ski’s en gaat twee keer per jaar op wintersport in Oostenrijk. Die twee weken is voor haar lang niet genoeg en het liefst zit ze de hele winter in de bergen. Omdat het haar zo ontzettend leuk lijkt om haar passie met andere te mogen delen start ze op 23 april met haar opleiding tot skileraar.

Anouk, gefeliciteerd!

<span class="share-text">Delen:</span>Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.