DCIM100MEDIADJI_0024.JPG

Snowkiten, de nieuwste wintersport!

|

Wil je het een keer over een totaal andere boeg gooien? Hou je van vliegeren, en wintersport? Sta je open voor nieuwe ervaringen en avontuur? Maak kennis met snowkiten, de nieuwste wintersport!

 

Met behulp van een kite en je ski’s of een snowboard vlieg je over de sneeuwvlaktes van de Franse Alpen. In samenwerking met onze IKO en KNWV erkende (snow)kitesurf instructeurs is gekozen voor deze goed bereikbare snowkite locatie in het bekende Franse wintersport dorp Alp D’huez.

Clinics

Op locatie worden snowkite clinics verzorgd met specifieke snowkite materialen. Snowkiten in de Alpen is een unieke ervaring! Het gebied beschikt ook over schitterende piste afdalingen en in de winter staat er regelmatig wind! Vlieg meters hoog door de lucht in de bergen! Een snowkite experience met adembenemende natuurlandschappen. Ontdek met ons een onbekende snowkite spot en beleef jou snowboost!

Snowkite lessen / Rentals

Wij geven les in samenwerking met de allerbeste kiteschool en local guide Sebastien. de expert in de bergen. Hij is deze kleine, maar zeer professionele, snowkite school gestart uit pure passie! Heb je nog nooit gesnowboard / ski en gekite? Dan is het zeker belangrijk om lessen te nemen, anders mag je niet de berg op. Kan je snowboarden en/of skiën, en kan je kitesurfen? Dan kan je ook snowkiten en is het standaard pakket voldoende! Ons team zal je op weg helpen en samen met jou het gebied verkennen. Het maakt bij deze reis niet uit welk niveau je hebt. Iedereen is welkom! Geef wel bij je boeking aan welk niveau je hebt zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

 

Check voor meer info en foto’s de website van KiteActive.


Door Kryschja

Servus, ik ben Kryschja! Op 3-jarige leeftijd stond ik voor het allereerst op de ski's en al snel ontstond de droom om ooit skilerares te worden. In 2012 was het eindelijk zover: de eerste lessen werden gegeven en een nieuwe…

Leave a Comment