Ski & Music Festival: de ultieme combinatie

|

Double Dutch Mountain events is een samenwerking tussen twee veteranen in de wintersport world. Ze organiseren verschillende evenementen in de sneeuw, met als hoogtepunt het ‘Ski & Music Festival’ in januari.

Het Ski & Music Festival is een combinatie van sportieve wintersportactiviteiten en gezellige muziek en is bij uitstek geschikt voor een paar bijzondere en leuke dagen in de Oostenrijkse bergen.Door het grote succes van afgelopen jaar vindt van 16 t/m 19 januari 2019 de 2e editie van het Double Dutch Ski & Music Festival plaats. Elke dag is er naast het volgen van de verschillende clinics ook de mogelijkheid om de nieuwste ski’s te testen.

Tijdens het Double Dutch Ski & Music Festival is er de gelegenheid om de Kitzbüler Alpen in te gaan met een gezellige groep onder begeleiding van een gids. Je komt op plekken die voor anderen verborgen blijven en maakt de mooiste tochten door de sneeuw!

De typisch Oostenrijkse après-ski met een Nederlandse twist kan natuurlijk niet ontbreken. In het centrum van Kirchberg staat een podium waar optredens zullen plaatsvinden van Gerard Joling en Samantha Steenwijk.

Begint het al te kriebelen? Kijk dan snel op de website van Double Dutch en boek deze geweldige trip!


Door Redactie

Heb je wat leuks of bijzonders meegemaakt? Of wil je jouw verhaal gewoon delen met je vrienden en familie? Stuur jouw blog naar ons op of tip de redactie door een bericht te sturen naar info@sneeuwsportleraren.nl.

Leave a Comment